It’s all in the name

Negen, tien, nine, ten, nineteen of Ninetien?

Ninetien is een combinatie van het engelse woord Nine en het Nederlandse woord Tien. Ik ben op de 19e jarig – Mijn lief is ook op de 19e geboren – Generatie 19.. en nog wat – Bij het oprichten van dit bedrijf woonachtig op nummer 19 – Net als het huis daarvoor: nummer 19 dus – En er zijn gewoon Tien oplossingen voor Nine problems!

Waarom kiezen voor Ninetien?

  • Creatieve ideeën en oplossingen

  • Betaalbare prijzen

  • Flexibel en Enthousiast

  • Persoonlijk contact en snelle reactie

  • Er zijn Tien oplossingen voor Nine problems

Over Mij

Je zou mij, Vera Eugster, kunnen omschrijven als iemand die altijd in is voor nieuwe uitdagingen. Ik vind niets leuker om zoveel mogelijk te leren en uit te proberen. Mijn studies aan de NHTV en Universiteit waren vrij breed, wel met een focus op Management & Marketing, en pasten daarom perfect bij mij.

Na jaren voor verschillende organisaties in Marketing & Sales te hebben gewerkt wilde ik in 2015 de uitdaging aangaan en een eigen bedrijf starten. Dit begon met de Ladybird Bus en de verkoop van onder andere heerlijke koffie op festivals en evenementen. Het ondernemen beviel zeer goed; echter leek het me nog leuker om mijn achtergrond te kunnen gebruiken om andere mensen en organisaties te ondersteunen en adviseren op het gebied van strategie, marketing en communicatie. Daarom heb ik in 2016 “Ninetien” opgericht.

Vooral de combinatie van strategie en operationele taken maakt mijn werk erg boeiend. Omdat ik me wel wilde specialiseren heb ik mijn (vooral strategische) opleidingen aangevuld met diverse cursussen en heb ik me de afgelopen jaren flink verdiept in het ontwerpen van communicatiemiddelen, het maken van websites en in zoekmachinepositionering. Inmiddels ben ik behoorlijk thuis in het werken met html/css, WordPress en Joomla en ontwerpprogramma’s als Indesign, Photoshop en Illustrator.

Hobby’s heb ik natuurlijk ook. Ik hou heel erg van muziek, reizen, lezen en lekker eten. Ik ben gek op dieren en tussendoor probeer ik te zwemmen of te squashen om mijn conditie op peil te houden.